Plate u inostranstvu

Kompanija Profesia upravlja istraživanjem plata samostalno ili u saradnji sa partnerima na isti način kao i Platy.sk u drugim zemljama.

Istraživanja plata je u Slovačkoj pokrenula kompanija Profesia još u avgustu 2007.
www.platy.sk

U Mađarskoj kompanija Profesia sprovodi istraživanje plata putem sajta Fizetesek.hu koji je pokrenut 1.10.2007.
www.fizetesek.hu target="_blank"

Plate u Češkoj, od 01.10.2007., istražuje sajt Platy.cz. Kompanija Profesia CZ postala njihov partner za marketing i prodaju.
www.platy.cz

U Srbiji korisnici imaju mogućnost istraživanja plata putem sajta InfoPlate.rs (čiji je pratner kompanija Infostud 3 doo) a koji je pokrenut 1.6.2009.

U Bosni i Hercegovini od 1.08.2010. postoji mogućnost istraživanja plata putem sajta Plata.ba. Partner u ovom istraživanju je kompanija Kolektiv d.o.o./Posao.ba.
www.plata.ba

U Hrvatskoj partner za istraživanje plata je sajt Mojaplaca.hr i kompanija Tau on-line d.o.o.. Servis je rad započeo u Januaru 2012.
www.mojaplaca.hr

Ukoliko vas zanimaju informacije o plaćama u Estoniji, možete to saznati na Palgad.ee. Cijeli projekt podržavaju naši partneri iz CV-Online Estonia OÜ koji vode portal www.cv.ee. Cjelokupno istraživanje kao online servis je pokrenuto u travnju 2014.
www.palgad.ee

U rujnu 2015. godine, u suradnji sa Monster Polska pokrenula istraživanje plata u Poljskoj.
www.pensjometr.pl

Pružamo istraživanje plata u Finskoj, u saradnji sa Monster.fi od Jan 2015.
www.palkkadata.fi

Od septembra 2015. godine, pokrenuli smo globalno istraživanje plata, koji omogućava prikupljanje podataka plate širom svijeta.
www.paylab.com

Istraživanje plata u Keniji je pokrenut od Sep 2016.
kenya.paylab.com


U oktobru 2016. godine u saradnji sa kompanijom Styria digital marketplaces d.o.o., vlasnikom portala Mojedelo.com, pokrenuto je istraživanje plata u Sloveniji.
www.placa.si

U suradnji s Sulfman Consulting, u septembru 2017. istraživanje o visini plaća pokrenuli smo i u Nigeriji.
www.followthesalary.com

U januaru 2018. godine, portal za istraživanje i usporedbu plata pokrenut je u Obali Slonovače, u saradnji sa lokalnim portalom za zapošljavanje Emploi.ci.
Ivorycoast.paylab.com